Vélemények

János, Veszprém
Családomnak jó ideje a Gulyás mézet viszem haza. A vegyes virág, hárs és akácmézük az ételeink és életünk része lett. Korábban édesanyámnak is vittem, akit azóta különösen a vegyes virág és hársméz ejtett rabul. Züm-züm :)

Orsi és Viktor, Győr
A méz konyhánk nélkülözhetetlen része. Ahol csak lehet, cukor helyett e természetes alapanyaggal édesítjük ételeinket, italainkat. Ezért fontos számunkra a megfelelő minőség, amit a Gulyás Méhészet mézei garantálnak. Selymes íz, szép szín, kitűnő állag, egyszerűen kifogástalan készítmény. A távolság ellenére is ragaszkodunk a jól bevált forráshoz. Reméljük, hogy a Gulyás család és szorgos méhcsapata még sokáig ellát minket ezzel a finomsággal! :)

Balázs, Dunaharaszti
Már több, mint 6 éve fogyasztjuk a Gulyás Méhészet akácmézét. Isteni kávéba, teába, sütibe, lényegében bármibe - kitűnő betegségűző. Amint látjuk, hogy fogyóban van, azonnal rendeljük a következő adagot (nagyon kell figyelni, mert kegyetlenül gyorsan fogy). Gábor mindig ajánl valami újat, amire érdemes figyelni, mert az ismeretei a méhészet terén rendkívül mélyek.
Ár-érték arányban a legjobb!

Gergő, Balatonalmádi
A Gulyás Méhészet rajongó tárborának egészen friss tagja vagyok, de a remek minőséggel és a rendkívül gyors szállítással elég hamar meggyőztek arról, hogy nem is érdemes máshol méz után kutatnom:). Kedvencem talán a hárs, de igen nehéz dönteni a kiváló felhozatalból. Személy szerint kávéhoz, teához vagy magában szeretem, de egy-egy betegség során az egyik első számú medicina nálam.

Márk, Svájc
A Gulyás Méhészet mézeivel Gabin keresztül kerültem kapcsolatba. Bár már régóta nem vagyok Veszprémben, az akácméz-utánpótlással továbbra is ragaszkodom ehhez a megszokott minőséghez. Gyerekkorom óta nem rajongtam a mézért, a zavaros, kicukrosodott üveghez hozzányúlni sem volt kedvem - Gabiék szerettették meg velem újra az igazi mézet; tőlük csak finom, természetes, hozzáadott anyagoktól mentes terméket kapok, amely még több hónap után is ugyanolyan minőségű. Csak így tovább!

Vili, Veszprém
Amióta kapcsolatba kerültem a Gulyás Méhészettel, a gasztronómiai kísérleteim az édes irányba tolódtak el. Mézük (tapasztalataim szerint bármelyik) a reggeli teába csepegtetve olyan lendületet biztosít, amely kitart egy megterhelő nap végéig is. Köszönöm, hogy részese lehetek ennek az ízek közötti utazásnak.

Ilona, Kecskemét
Azon vásárlók közé tartozom szerencsémre, akik régóta élvezhetik a Gulyás Méhészet által előállitott remek termékek ízeit. Évek óta vásárlójuk vagyok és ezen a szokásomon nem is változtatok. Mézeik nagyon finomak és garantáltan jó minőségűek. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Kedvencem az akác de a többi is éppoly finom. Kóstolják csak meg és Önök is rá jönnek majd! jó étvágyat!

Feri, Ágasegyháza
Idestova tíz éve kerültem kapcsolatba a Gulyás méhészet legifjabb tagjával. Bátran állíthatom, hogy fiatal kora ellenére olyan mélyreható tudással, tapasztalatokkal rendelkezik amelyeket csak egy olyan elhivatottsággal rendelkező család tagjaként szerezhetett meg mint az övéké. A méz vásárlása nála nem csak abban merül ki, hogy átadja a mézet, hanem mindig hozzáfűzi hol mikor milyen körülmények között készült a mézük. Remélem hogy alázatos munkájuk még sokáig örömet fog szerezni sok-sok igazi mézkedvelő családnak.

János, Kecskemét
Családommal, kollégáimmal nagy örömmel és élvezettel fogyasztjuk, már hosszú idő óta a Gulyás Méhészet termékeit. Kiváló minőségű termékek. Kiemelném nagyon jó ár-érték arányát is, ami fontos tényező. Többnyire a vegyes, hárs, akác, napraforgó mézet fogyasztjuk, de a többi fajtát is meg fogjuk kóstolni. Szinte függőek vagyunk, nagyon hiányzik ha elfogy otthon, rögtön sietünk beszerezni az utánpótlást. Nagyon jó az íze, állaga, minősége. Nem csak a gyógyhatása miatt fogyasztjuk, hanem kitünő élvezeti értéke miatt is. Kisfiam is szereti, főleg egy betegségekkel tarkított időszak közben nagyobb menyiségben is alkalmazzuk terápiás céllal. Nincs mellékhatás! Bízom benne, hogy hosszú ideig fogyaszthatjuk ezeket a kitünő termékeket! Nem utolsó sorban kiemelném a Gulyás család alázatos és kedves tagjait, akiknek áldozatos és lelkes munkája nélkül nem fogyaszthatnánk eme kitünő termékeket. Köszönöm Nekik és azt kívánom, hogy Isten áldása legyen az életükön és munkájukon, legyenek sikeresek a terveik megvalósításában!

Gáborék, Budapest
Amióta először vásároltunk a Gulyás méhészettől, azóta is csak tőlük vásárolunk, még karácsonyi ajándéknak is. Maximálisan elégedettek vagyunk a minőséggel és a rugalmas kiszolgálással, ami gyakran azt is jelenti, hogy házhoz jönnek a mézek! ;-)

Eszter, Tapolca
A családommal többféle mézet is kóstoltunk már a Gulyás Méhészettől, és eddig soha nem csalódtunk, mindig nagyon finomat kaptunk! Továbbra is csak tőlük fogunk vásárolni! :) Köszönjük!

Viki, Veszprém
Nagyon szeretem a Gulyàs mézeket, mert érezhető rajtuk az odafigyelés, gondoskodàs, mindemellett finomak is. Még nem kóstoltam végig a teljes palettàt, de igyekszem. Nagy kedvencem a hàrsméz, a reggeli tejes kàvém ezzel az igazi!

Gábor, Veszprém
Párommal hársmézet vásároltunk és azt kell, hogy mondjam a barátaink (méhek és a Méhészet) mindent belepakoltak abba a csuporba, amit az ember csak kívánhat. Egy biztos, mi megtaláltuk a mézforrásunk :) Köszönjük!

Mónika, Szigethalom
Egy vásárban találkoztam először a Gulyás Méhészet mézeivel. Kóstolót kaptunk és nagyon kedves, széleskörű tájékoztatásban volt részünk. A vegyes virág méz a családunk favorit méze, ezért a kóstolót is ebből a fajtából kértem. Kimondhatatlan mennyire csodálatosan zamatos, selymes az íze, én azonnal vásároltam belőle. Azóta eltelt 1 évben pedig hűséges vásárlói lettünk a Gulyás Méhészetnek és a családban, a barátoknak is csak őket ajánljuk meleg szívvel. Az akác mézük is rendkívül finom, kiváló minőségű, nagy tisztaságú. És nem csak a méze kiváló ennek a Méhészetnek, hanem az is, hogy maximálisan vevő központú az egész család, rendkívül kedvesek, és a nagyobb távolság ellenére is ha méz hiányban szenvedünk, azonnal segítenek, mindig össze tudjuk úgy egyeztetni a találkozási pontokat Gáborral, hogy néhány üveggel be tudjunk egy időre spájzolni Magyarország első osztályú mézeiből. Köszönjük a munkájukat! Áldás egy ilyen szép családi vállalkozás nekünk magyaroknak, akikre a nagy világ előtt is igazán büszkék lehetünk.

Réka, Bátaszék
Nagyon kedvelem a Gulyás Méhészet termékeit, legyen szó a reggeli kávéról, vagy sütésről, ezt használom. Többnyire a vegyes virágmézet szerzem be, de olykor más fajtát is megkóstolok. Bár nem kecskeméti vagyok, a mézek beszerzése könnyű, hiszen Gábortól, a veszprémi "képviselőtől" közvetlenül és gyorsan juthatok hozzá a finom édességhez. A megszokott, jól bevált terméket külföldön élő barátaink sem szívesen nélkülözik, így közvetítésünkkel határainkon túl ők is kiváló minőségű Gulyás mézet fogyasztanak.

Orsolya, Veszprém
Nekem a kedvencem a lágy ízű akác méz volt, amiből finom mézes zserbót is készítettem többször. A mézek árával teljesen meg voltunk elégedve és nagy pozitívum volt, hogy kérésre mindig gyorsan megérkezett.

Katona Imréné, Orosháza
Színe a Nap aranyló sugarait tükrözi, illata a nektárt idézi, íze selymes a virágok jellegzetes aromájával. Nem túlzás! A Gulyás Méhészet akác és vegyes virágméze rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Olyan mézet keresünk évekig, mely megőrzi állagát, színét, zamatát. Örülök, hogy rátaláltam. A család kedvence lett. Szívesen ajánlom minden mézet kedvelőnek.

Zoltán, Veszprém
A Gulyás mézhez hasonlót még nem fogyasztottam. Zamatos és ízletes. Látszik rajta, hogy gondosan bántak vele. Finommá varázsolja a reggeli kávét, a vajas kenyeret, süteményt.
Ha jót szeretnél, ne gondolkodsz másban, válassz náluk bármilyen fajtát bátran!

Kata, Győr
A Gulyás méhészet mézei megédesítik mindennapi teáimat. A téli időszakban meghűléskor, torokfájáskor "gyógyszerként" alkalmaztam, gyorsan jobban lettem tőle, azóta a családban többen is kipróbálták. Jól bevált, így mindig van a polcon egy üveg Gulyás-méz.

Márta, Hajós
Többször vásároltam virágmézet, nagyon finom és az ára is kedvező. Nagyon meg vagyok elégedve a Gulyás Méhészettel. Bátran ajánlom mindenkinek.

Tamás, Szombathely
A Gulyás Méz kiváló minőségű akácméze évek óta teszi édessé a téli estéket.

Jolán, Veszprém
Nagyon finomak a Gulyás Méhészet által termelt mézek! Nem tudok kiemelni közülük, mert mind különlegesen jó! Ajánlom mindenkinek, hogy kóstolják meg valamennyi fajtát!

Írja meg véleményét Ön is!