Vásárlás

Meglévő és leendő vásárlóinkat szeretettel várjuk lakóhelyünkön, Kecskemét kertvárosi részén. Családi házunk barátságos környezetében térítésmentesen biztosítjuk kiváló minőségű fajtamézeink kóstolását. Természetes mindez nem kötelezi Önöket a vásárlásra.

A vásárláshoz előre bejelentkezés nem szükséges, ha valaki tartózkodik otthon, biztosak lehetnek benne, hogy ajtót nyitunk. Ugyanakkor a kiszolgálás megkönnyítése érdekében, szívesen vesszük, ha kóstolási/vásárlási szándékukat március és szeptember között, telefonon, vagy e-mail üzenetben jelezni szíveskednek.

Családi és baráti kapcsolataink révén lehetőségük van arra, hogy mézeinket Kecskeméten túl, az ország más településein is megvásárolják. Postai úton történő szállítást nem vállalunk, ugyanakkor térítésmentesen biztosítjuk termékeink házhoz szállítását Kecskeméten kívül telefonos egyeztetést követően Budapesten, Bács-Kiskun, Fejér és Veszprém megye egyes településein! Kérjük, ez esetben telefonon érdeklődjön! Igény esetén itt is lehetőség van mézeink kóstolására.

Mézeinket sem üzletekben, sem piacon nem forgalmazzuk. Helyi vásárokon és fesztiválokon korlátozott alkalommal részt veszünk, ahol termékeink bemutatásán és megvásárlási lehetőségén kívül biztosítjuk Önöknek a méhészet, méhészetünk és termékeink barátságos környezetben történő bemutatását.

Mézeinket az ország bizonyos területeire személyesen is elszállítjuk, ugyanakkor az általunk rendszeresen járt útvonalaktól egyes régiók távol eshetnek. A vásárlásra postai úton nem tudunk lehetőséget biztosítani. Ha messze vagyunk Öntől, és nincs ismerőse, akinek a segítségével megkóstolhatná a mézünket, próbáljon meg termelőt keresni a lakóhelyén! Sok kiváló és elismert méhész van hazánkban!

Versenyképes árainkról bővebben az Árképzésünk menüpont alatt közzétett aktuális árlistánkból tájékozódhat. Célunk, hogy termékeinkkel Vásárlóinknak hosszútávon megbízható és megbecsült partnerei legyünk!

Meglévő vásárlóink véleményét a következő lapon olvashatja!