Rólunk

Méhészeti technológiánk fejlesztésére az elmúlt 15 évben nagy erőfeszítéseket tettünk. Ennek oka nem a terjeszkedés volt, sokkal inkább munkánk megkönnyítése, méheink biztonságának és termékeink minőségének szigorú védelme. A szállításon kívül más emberek munkáját nem vesszük igénybe, valamennyi feladatot 4-en, külső segítség nélkül igyekszünk megoldani. Célunk nem az, hogy az ország legnagyobb méztermelőivé váljunk, sokkal inkább az, hogy a mézeink megszokott és kiváló minőségét a külső tényezőktől függetlenül nap, mint nap garantálni tudjuk Önöknek.

Méheinkkel az általunk termelt fajtamézek előállítása céljából minden évben az országon belül jelentős távolságokat teszünk meg. A méhek szállítását sok magyar méhésszel ellentétben nem gépesítettük, a szükséges munkálatokat az évtizedek alatt összecsiszolódott, gyerekkorunk óta ismert 6-8 fős szakembergárda végzi. Előbbi megoldás természetesen költséghatékonyabb, de amit a közös szállítás élménye ad, felejthetetlen.

Sokan mondták már, hogy az aktuális méhészeti munkák elvégzése során méheink között sokkal több időt töltünk. Amit más egy nap alatt csinál meg, az nekünk három. Talán ez a gondosság és precizitás az, melynek eredményeképpen akkor is kiváló minőségű termékekkel tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat, amikor Önök már úgy gondolják, a minőségi hanyatlás a mézpiacot is elérte. Márciustól szeptemberig nálunk csak hétköznapok vannak. A nyári hónapokban gyakorlatilag napkeltétől napnyugtáig a méheknél tartózkodunk.

Bár méhészetünk népszerűsítésére az elmúlt időszakban egyre több időt fordítottunk, mégis úgy gondoljuk, vásárlóink mindezt sokkal jobban, őszintébben csinálják. Az évek, évtizedek során többen közülük barátainkká lettek, akik ma már nem csak mézért látogatnak el hozzánk. Talán ez a nagy család jelzi nekünk évről-évre, hogy már lassan egy évszázada van értelme annak, amit csinálunk. Vevőinket hétvégéken és az esti órákban is kiszolgáljuk, hiszen elégedettségük megőrzése számunkra a legfontosabb. A leírtakból talán egyértelműen következik családunk hozzáállása, amely szerint

a méhészkedés nem a megélhetésünket, az életünket jelenti.

Szívélyes üdvözlettel,
Gulyás Zoltán és Családja

20130921_145531

Rólunk mondták

Írja meg véleményét Ön is!